Nadrin -Mooie verkaveling van 5 open bouwgronden bij kabbelend beekje.

Terug naar overzicht

Algemene info

De streek van de Boven-Ourthe ligt tussen La Roche en Houffalize en strekt zich uit over 30 km langs het wildste gedeelte van de Ourthevallei en herbergt 12 dorpjes verspreid over heuvels en valleien.
Pareltjes van de natuur, architectuur en archeologie kun je ontdekken dankzij de talrijke uitgestippelde wandelingen (72 paden over 420 km). De streek is erkend als buitengewoon erfgoed van Wallonië onder de naam ”Val de l’Ourthe”.
De mooiste plaats is ongetwijfeld ”Le Hérou” , geklasseerd gebied met abrupte rotsen en een woeste natuur. Vanop de Belvédère van de 5 Ourthes te Nadrin heeft men een uitzonderlijk panorama over de Ourthe (gebouw is voorlopig helaas gesloten).
Eveneens te bezichtigen:
– de ”Cresse sainte-Margueritte” , legendarisch beeld op een rotspunt.
Nadrin is een deelgemeente van Houffalize, Houffalize is gekend van seizoen toeristische trekpleisters maar eveneens zijn hier de kmo-zones in volle uitbouw.
We bieden u hier 5 bouwgronden aan voor open bebouwing. Specifiek aan deze gronden is dat het in de achtertuin begrensd is door een klein riviertje waar tevens alle nutsvoorzieningen aanwezig zijn.

Detailed Information About the Real Estate

Nutsvoorzieningen
Aanwezig
Bouwverplichting
Neen
Bouwklaar
Ja