Schitterende verkaveling in Durbuy! Topinvestering

Terug naar overzicht

Algemene info

Durbuy wordt omschreven als het kleinste stadje ter wereld. Durbuy is gelegen op de grens van de 3 provicies: Luik, Namen en Luxemburg.

Op een 10 tal km van het centrum, ontwikkelen zich diverse KMO zones, wat een boost zal geven aan de lokale werkgelegenheid, de grootste stijging van de tewerkstelling in deze omgeving zal zeker in het toerisme te vinden zijn.

Bovendien zorgt het fenomeen Marc Coucke, voor een nooit geziene expansie. Vele hotels, alle uitbatingen van recreatie en adventureparken zijn door deze groep opgekocht.

Alles krijgt een facelift, wat leidt tot een nooit gezien resultaat. Er staat ook geen rem op de expansie : grootste indoor skipiste, muziekopname studio, museum, extra parkings, ruimte voor festivals …….. . Gezien de constant opdrijvende investeringen van deze groep, stijgt de vraag naar bouwgrond gestaag. We noteerden vorig jaar alvast een prijsstijging van 25%.

Architecten kunnen bouwaanvragen in deze regio nauwelijks volgen. Reden: Gronden in Durbuy, worden hoofdzakelijk verkocht aan beleggers, die aldaar investeren in het bouwen van villa’s. ( minimum 500000 euro)

Vandaar is er zeker géén overaanbod, en krijgen de topliggingen véél aandacht.

Wij beschikken over een topligging , gelegen op 2 km van het centrum. Een goedgekeurde verkaveling van 9 bouwgronden, dit met de nodige vergunningen!. Alle werken zijn uitgevoerd en voorzieningen ( water, elektriciteit, internet), zijn aanwezig. Wij bieden , gezien de vermarkting, deze verkaveling aan in totaliteit. Gemiddelde opp per terrein 900m2.

Aan de overkant van de verkaveling, bevindt zich natuurgebied. Dus nooit overburen! Achterzijde, landbouwzone, wat resulteert in een zeer ver zicht. Zeer rustig gelegen in een oase van rust!

Detailed Information About the Real Estate

Nutsvoorzieningen
Aanwezig
Bouwverplichting
Neen
Bouwklaar
Ja