Virton – Mooie verkavelingsopportuniteit !

Terug naar overzicht

Algemene info

Virton is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Luxemburg. Virton ligt in Belgisch-Lotharingen en de Gaumestreek en is het zuidelijkst gelegen stadje van België. De plaats ligt bij de samenvloeiing van de Vire en de Ton, maar toch ontleent de stad daar haar naam niet aan

 

Meix-Devant-Virton/ Gerouville is gelegen tussen Virton en Florenville.     In deze regio is er zeer veel nieuwbouw.  Ter illustratie enkele foto’s genomen inzelfde straat!

Binnen deze regio vestigen zich momenteel al vele luxemburge gezinnen.  Dit zorgt natuurlijk voor een prijsstijging van de regio.

 

We beschikken hier over een perceel van ong 90 meter breed, gelegen in de Route de Meix , naast huisnummer 36.  We hebben hier aan de overzijde een gegarandeerd en prachtig uitzicht.  Aangezien er aan deze zijde niet gebouwd mag worden.

 

Het perceel is zeer breed, dus we kunnen dit perceel verkavelen in 4 gronden.

Gezien de nieuwe wetgeving, hebben we dan 2 open en 2 halfopen  bebouwingen!

 

Indien onze mede-investeerder de helft koopt, ieder ong 45m , dan kunnen we op onze beurt na akte,  elk perceel laten opsplitsen in 2 open bebouwingen, en realiseren we een deftige meerwaarde!

 

Voor mooie bouwgronden betaal je in Florenville 60000 euro, en in Virton en omgeving zelks 70.000 tot 85.000 EUR

Detailed Information About the Real Estate

Nutsvoorzieningen
Aanwezig
Bouwverplichting
Neen
Bouwklaar
Ja