BEHAAL OOK EEN

NETTO RENDEMENT VAN 10 PROCENT PER JAAR OP UW VERMOGEN

Het gewone spaarbankboekje levert door de lage rente nauwelijks nog iets op. Investeren in onze villagronden in de Ardennen is een aantrekkelijk en veilig alternatief. Lees meer over hoe u ook een jaarlijks rendement van 10 procent kunt behalen op uw vermogen.

haal-meer-rendement-uit-uw-vermogen

HAAL OOK MEER RENDEMENT UIT UW VERMOGEN


Het aankopen en verkopen van villagronden in de Ardennen levert een aantrekkelijk rendement op. In de afgelopen jaren behaalden onze klanten met de verkoop gemiddeld een jaarlijks rendement van 15 procent.

Ook voor de toekomst voorspellen we aantrekkelijke resultaten. We verwachten een netto rendement van 10 procent per jaar als u de gronden na een periode van vijf jaar doorverkoopt.

Uiteraard beslist u zelf wanneer uw verkoopmoment is aangebroken. Op onze kavels berust namelijk geen onmiddellijke bouwverplichting.

OOK VOOR U?

Hebt u interesse in ons aanbod? Dan willen wij graag met u kennismaken. Iedereen die minimaal 40 duizend euro beschikbaar heeft om te besteden, is bij ons aan het goede adres.

WAAROM BEHALEN WE ZO'N GOEDE RESULTATEN?


Onze mooie resultaten behalen we door onze bijzondere aanpak. Hierbij spelen we de volgende troeven uit:

Alleen kavels met bestemming om te bouwen

Ook in de Ardennen is een groot aanbod van kavels beschikbaar, maar dan gaat het vaak om landbouwgronden waarbij wordt gespeculeerd op een toekomstige wijziging in het bestemmingsplan. Met alle risico’s van dien. Bij ons gaat het alleen om kavels waarop gebouwd mag worden.

Voordelige aankoopprijzen

Wij hebben altijd een ruim aanbod op meer dan 65 plekken in de Ardennen. Momenteel hebben we bijvoorbeeld 150 kavels in portefeuille. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt van de mooiste pareltjes in de Ardennen. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. We ontwikkelen de kavels zelf, dus we zijn niet afhankelijk van derden.

De prijzen bedragen er bijvoorbeeld slechts één vijfde van vergelijkbare gronden in het nabijgelegen Luxemburg. Luxemburgers tonen dan ook steeds meer interesse in de Belgische Ardennen. Deze toenemende belangstelling heeft natuurlijk ook een mooi effect op de verkoopprijzen.

Bijzondere locaties

Wij kiezen voor u de aantrekkelijkste kavels uit. Hierbij letten we onder andere op het groeipotentieel van de regio. Ook de ligging speelt een belangrijke rol. Op alle kavels geniet de toekomstige bewoner van een zeer aantrekkelijk uitzicht op de aantrekkelijke omgeving. Bovendien speelt de bereikbaarheid speelt een belangrijke rol. Onze kavels liggen altijd vlakbij belangrijke uitvalswegen en snelwegen.

Alleen bouwrijpe kavels

Alle kavels worden bouwklaar opgeleverd, inclusief elektra, infrastructuur, water en benodigde aansluitingen, zoals internet. Uw koper hoeft dus nergens meer aan te denken en kan meteen aan de slag met bouwen. Bovendien zorgen we er voor dat de aangekochte kavels gratis onderhouden worden. Door deze professionele uitstraling liggen de kavels er altijd aantrekkelijk bij.

Like ons op Facebook

Wilt u op de hoog te blijven van ons actuele aanbod en het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook. Hebt u verder nog vragen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.