Blog

Infoavond – Kempische Golfclub Mol

Op dinsdag 02 Juni heeft FCA Investment een infoavond gehouden op de Kempische golfclub.    De Kempische golfclub is al een tijdje één van onze vaste locaties om presentaties te houden.  Deze locatie combineert een prachtige omgeving met de nodige faciliteiten wat het uitermate geschikt maakt voor een presentatie van FCA Investment.


foto mol golf  fca (27 van 41) foto mol golf  fca (25 van 41)

Nadat onze 30 tal genodigden van een welkoms drankje genoten hadden, heeft onze zaakvoerder, Fons Ceustermans, een uiteenzetting gegeven ons over uniek investeringsproduct, onze villagronden in de Ardennen.  Zoals steeds heeft Fons alle verschillende aspecten van ons product in de detail besproken.:

  • Rendement
  • Aankoop -verkoop proces
  • locaties
  • Successieplanning
  • Beschikbare portefeuille.

FCA Investment foto mol golf  fca (4 van 41)

Na de presentatie hebben we nog afgesloten met een gezellige receptie.  Indien bijkomende vragen konden onze genodigden zich hiermee wenden tot medewerkers van FCA Investment die hen met plezier de nodige uitleg verschaffen.

Om te concluderen was het een top-avond!!  Zeer mooie locatie in combinatie met een  geïnteresseerd publiek  en afgesloten met een gezellige receptie…  Nog enkele sfeerbeelden.

FCA Investment foto mol golf  fca (24 van 41)foto mol golf  fca (39 van 41)

Pin It on Pinterest

Spring naar toolbar