OVER F.C.A. INVESTMENT

AL MEER DAN 16 JAAR ERVARING

Beleggingsvennootschap F.C.A. Investment | Villagronden Ardennen is twintig jaar geleden opgestart door Fons Ceustermans. Wij zijn gespecialiseerd in één helder product. Via ons kunt u investeren in villagronden in de Ardennen. Ook zorgen wij voor het beheer.

Met de latere verkoop van deze bouwkavels kunt u rekenen op u een veilige en rendabele investering van uw vermogen. Hierbij bepaalt u zelf (in overleg met onze specialisten) op welk moment u het kavel verkoopt. In de tussentijd staat de villagrond op uw naam.

Kortom: F.C.A. Investment | Villagronden Ardennen is een aantrekkelijk alternatief voor het spaarbankboekje dat steeds minder opbrengt. We verwachten een netto rendement van 10 procent per jaar als u de gronden na een periode van vijf jaar doorverkoopt.

PROFITEER VAN

DERTIG JAAR ERVARING IN VERMOGENSBEHEER

Fons Ceustermans heeft zijn bedrijf uitgebouwd tot een betrouwbare marktleider in Vlaanderen. Hij kan terugvallen op een schat aan ervaring.

“Ik heb 24 jaar gewerkt bij KBC, waar ik me bezighield met alle aspecten van vermogensbeheer. In 1999 nam ik de stap om F.C.A. Villagronden Ardennen op te starten. Wij zijn dus geen bedrijf dat zo maar even meelift op een trend.”

“Mijn doel was duidelijk. Via de banken en adviseurs kunt u kiezen uit verschillende beleggingsmogelijkheden. Door onze specialisatie kunnen we alle tijd en energie steken in het voorselecteren van de aantrekkelijkste pareltjes in Ardennen. Risico’s worden zo tot een minimum beperkt. Bovendien kunnen we veel persoonlijke aandacht schenken aan onze relaties. Door deze specifieke aanpak zijn we marktleider in Vlaanderen.”

F.C.A. Investment-Villagronden Ardennen-Fons Ceustermans-CEO

KIEZEN VOOR VERTROUWEN


Kiezen voor F.C.A. Investment | Villa Gronden Ardennen is kiezen voor vertrouwen. Bij ons vindt u geen addertjes onder het gras. In zestien jaar tijd hebben we 1030 verschillende bouwkavels verkocht. Alles is openpaar en transparant. Van iedere verkoop is een uitgebreid dossier opgemaakt met alle bijzonderheden. Bovendien zijn er de getuigenissen van onze klanten. Iedereen die interesse heeft om via ons te investeren in villagronden, krijgt een uitgebreide rondleiding door de Ardennen. Kortom: Wij hebben geen geheimen en hebben een duidelijk verhaal.

Wilt u meer weten over onze aantrekkelijke mogelijkheden? Of hebt u nog specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

ONTMOET HET TEAM


Het toegewijde team vormt de kracht van FCA Villagronden Ardennen. Onze medewerkers zijn onze belangrijkste troef. Maak daarom kennis met de gezichten achter FCA Villagronden Ardennen.

Oprichter en zaakvoerder Fons Ceustermans is het kloppende hart van het bedrijf. “Ik werkte 24 jaar bij KBC, waar ik me specialiseerde in vermogensbeheer. In 1999 startte ik mijn eigen bedrijf om me helemaal te kunnen toeleggen op investeringsmogelijkheden van bouwgronden in de Ardennen. Door deze focus zijn we in staat om de meest interessante parels in de Ardennen op te sporen. Ik ben nog steeds vijf dagen per week in de Ardennen aanwezig zodat ik met eigen ogen kan zien wat er speelt in de regio. Op deze manier zijn we uitgegroeid tot de marktleider in Vlaanderen.”

Wij hebben twaalf medewerkers en we werken verder samen met ervaren verkopers die op de hoogte zijn van alle ins en outs van ons product. Het gaat om twintig verkopers in Vlaanderen en tien verkopers in Nederland. Uiteraard is verder nog een notaris nodig om het aan- en verkooptraject te begeleiden. Hierbij kunt u zelf uw onafhankelijke notaris kiezen. Wij begeleiden wij u natuurlijk desgewenst bij uw keuze.

FCA Villagronden Ardennen vertrouwt op een uitgebreid netwerk van specialisten in de Ardennen. “Voor de verkoop van de kavels doen we een beroep op lokale vastgoedmakelaars. Zij kennen de markt en kunnen snel interessante kopers vinden.”

Ons team blinkt uit in onze persoonlijke aanpak. Met iedere klant nemen we vooraf de verwachtingen door zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Alles wordt besproken, bijvoorbeeld actuele wet- en regelgeving en bijkomende aspecten, zoals het betalen van meerwaardebelasting.

Verkopen zonder zorgen, is ons motto. Ons team ondersteunt u bij het verkoopproces van a tot z. Wij houden u regelmatig telefonisch op de hoogte van de stand van zaken en uiteraard kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Hierbij is er altijd één duidelijk aanspreekpunt. Bovendien zorgen we er ook voor dat de aangekochte kavels onderhouden worden. Uw kavels liggen er altijd zeer aantrekkelijk bij.”

Bij interesse in de aankoop van een kavel leiden we u een dag rond in de Ardennen zodat u zelf met eigen ogen kunt zien welke gronden wij in de aanbieding hebben.

BEHAAL OOK EEN

NETTO RENDEMENT VAN 10 PROCENT PER JAAR OP UW VERMOGEN