PHILIPPEVILLE | 6 potentiële loten

Philippeville is een stad gelegen in de provincie Namen, grenzend aan Henegouwen. Telt 9500 inwoners, ligt op een hoogte van 269 meter en er is een sterke aangroei jaar na jaar.

De stad staat bekend om de 10 km lange ondergrondse gangen die dateren uit de 17de eeuw. In deze tijd werd namelijk een grote vesting gebouwd met buitenposten en vestingwerken. Helaas zijn de vestingwerken in de 19de eeuw gesloopt maar een groot deel van de tunnels zijn intact gebleven en opengesteld voor het publiek.

Op het centrale plein van de stad, het Place d’Armes , staat het schitterende stadhuis. Andere bezienswaardigheden in Philippeville zijn de kerk Saint-Philippe en het standbeeld van koningin Louise-Marie op het Place d’Armes. In de stad zijn 5 hotels gevestigd waar u voor een redelijke prijs kunt overnachten. Ook zijn er voldoende restaurants. Philippeville is een ideale uitvalsbasis om het zuiden van de Ardennen te verkennen

Ook belangrijk is het aantal jonge inwoners in deze stad! Bijkomend, de KMO zones zijn in ontwikkeling, wat werkgelegenheid garandeert!
Steden in nabijheid: Couvin, Chimay, Beaumont, Florennes. Philippeville telt 16 deelgemeenten, één hiervan is Omezée. Omezée is gekenmerkt door zijn rust en uitgestrektheid, bijkomend verre zichten!
F.C.A. met Marharo Invest , biedt u een project aan van meer dan 1 ha.
Hierin koopt F.C.A. LOT A , zie plan, dit voor latere ontwikkeling.
Marharo Invest zoekt een partner voor lot B. Lot B , kan opgesplitst worden zonder verkavelingsaanvraag. Deze locatie is zuidelijk gelegen met een zeer wijds uitzicht waarbij u de garantie heeft nooit overburen tegen te komen. Met andere woorden werken we met gedeeltelijke opsplitsingen en verkoop, zo vermijden we de verkavelingsonkosten en diverse studiekosten. Zo garanderen we een hoog rendement!
Een investering met vele opportuniteiten welke Marharo Invest volledig begeleid van A tot Z.
AANKOOP € 190.000 VERKOOP 6 loten aan : € 45.000
Notaris € 3.500
Registratie € 23.750
Landmeter € 1.700
Marharo Invest € 5.000
TOTAAL AANKOOP 223.950 TOTAAL VERKOOP € 270.000
Winst = 46.050 EUR -> Rendement van 21%

Bekijk meer van onze interessante exclusieve villagronden