Fimmor: voor een snelle investering met voorsprong

Net zoals in Vlaanderen, gelden er ook bouwvoorschriften in Wallonië. Zo bent u in Wallonië bijvoorbeeld verplicht om een verkavelingsprocedure op te starten zodra u drie aanpalende bouwgronden wenst te bebouwen. Daar kan natuurlijk tijd over gaan. Bovendien bent u ook verplicht om bij de latere bebouwing aan de verkavelingsvoorschriften te voldoen. Dit kan sneller en rendabeler wanneer we opteren voor een combinatie van een verkavelingsprocedure en splitsingsprocedure. Met onze tak Fimmor maken we zo een snelle investering en herverkoop voor u als investeerder mogelijk.

We staven dit even met een voorbeeld. Een perceel met een breedte van 200 meter kan verdeeld worden in een stuk van 160 meter (verkaveling verplicht) en een stuk van 40 meter (perceel dat kan worden gesplitst door Fimmor). Een erg interessante formule, want voor dit laatste stuk is er geen verkavelingsvergunning nodig. Het kleinere perceel kan immers eenvoudig via een zogeheten splitsingsprocedure in twee kavels verdeeld worden. Deze aanpak heeft niets dan voordelen. In dit geval bent u immers niet gebonden aan verkavelingsvoorschriften, geniet een eventuele koper van meer architecturale vrijheid, en kan er gegarandeerd een open bebouwing op komen te staan. Een absolute meerwaarde voor de latere koper én een efficiënte manier om snel te investeren en herverkopen. Met voorsprong!

Onze investeringstak Fimmor is gespecialiseerd in dergelijke constructies en garandeert deze splitsing, terwijl F.C.A. Invest de verkavelingsprocedure van het andere perceel voor zijn rekening neemt. De koper staat enkel in voor de splitsingskosten. Een ideale oplossing voor wie op zoek is naar snel rendement.

Hebt u interesse in deze veilige en rendabele investeringsmethode? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wilt u meer info?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze portefeuille van exclusieve villagronden

Infobrochure

Download alvast onze infobrochure voor meer info

Go to Top