Profiteer van dertig jaar ervaring in  vermogensbeheer

Fons Ceustermans heeft zijn bedrijf uitgebouwd tot een betrouwbare marktleider in Vlaanderen. Hij kan terugvallen op een schat aan ervaring.

“Ik heb 24 jaar gewerkt bij KBC, waar ik me bezighield met alle aspecten van vermogensbeheer. In 1999 nam ik de stap om F.C.A. Villagronden Ardennen op te starten. Wij zijn dus geen bedrijf dat zo maar even meelift op een trend.”

“Mijn doel was duidelijk. Via de banken en adviseurs kunt u kiezen uit verschillende beleggingsmogelijkheden. Door onze specialisatie kunnen we alle tijd en energie steken in het voorselecteren van de aantrekkelijkste pareltjes in Ardennen. Risico’s worden zo tot een minimum beperkt. Bovendien kunnen we veel persoonlijke aandacht schenken aan onze relaties. Door deze specifieke aanpak zijn we marktleider in Vlaanderen.”

Wilt u meer info?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kiezen voor vertrouwen

Kiezen voor F.C.A. Investment | Villa Gronden Ardennen is kiezen voor vertrouwen. Bij ons vindt u geen addertjes onder het gras. Over de voorbije 20 jaar hebben we meer dan 1000 verschillende bouwkavels verkocht. Alles is openpaar en transparant. Van iedere verkoop is een uitgebreid dossier opgemaakt met alle bijzonderheden. Bovendien zijn er de getuigenissen van onze klanten. Iedereen die interesse heeft om via ons te investeren in villagronden, krijgt een uitgebreide rondleiding door de Ardennen. Kortom: Wij hebben geen geheimen en hebben een duidelijk verhaal.

Wilt u meer weten over onze aantrekkelijke mogelijkheden? Of hebt u nog specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

Fons Ceustermans
Fons CeustermansZaakvoerder
Robbert Ceustermans
Robbert CeustermansMedezaakvoerder / Aankoop
Tim Plees
Tim PleesOperationeel Manager
Ellen Andre's
Ellen Andre'sSales & Organisatie

Infobrochure

Download alvast onze infobrochure voor meer info