Wat onze klanten zeggen:

Ik doe al meerdere jaren goede zaken met Fons Ceustermans en zijn team. ‘Goed’ niet alleen te verstaan vanuit financieel oogpunt, maar ook de zeer aangename samenwerking en het zorgeloos investeren maken van FCA Investment een absolute aanrader.

Wat voor mij jaren geleden startte als een eerste investering in Ardens vastgoed als variatie op mijn beleggingsportefeuille, groeide al snel uit tot een verdere uitbreiding van mijn gronden-portefeuille.

Eenmaal mijn eerste project werd doorverkocht met zeer mooi rendement, was het vertrouwen 200% gevestigd, en aarzelde ik dan ook niet om te herinvesteren in soortgelijke projecten.

Door gebruik te maken van de verschillende takken FCA, Fimmor als Marharo konden zij mij telkens service op maat aanbieden, waardoor ik een mooie variëteit aan gronden op de kop heb kunnen tikken.

Inmiddels zijn er zowel op korte als middellange termijn al enkele gronden verkocht, allemaal met het beoogde rendement.

Sept 2021 - Ludo Meeus
Particulier

Een must, zonder risico, in elk beleggingsportefeuille. Afwerking dossiers van begin- tot eindfase, zonder zorgen. Reeds 14 jaar klant en vele transacties gedaan. Elke afspraak wordt tot in detail perfect nageleefd. Een opportuniteit voor elke belegger die op zoek is naar een deftig rendement!! Opvolging en nazorg zijn uitmuntend

Danny Wouters
Wouters BVBA

Ik heb in F.C.A. Investment een betrouwbare partner in vastgoed en vooral villagronden gevonden, omdat hun dossiers steeds goed onderbouwd zijn en omdat ze stipt hun afspraken nakomen. Investeren en beleggen is een beetje risico nemen en wat mij betreft is F.C.A. Investment méér dan het vertrouwen waard.

Bob Nijs
Burgemeester Stad Lommel

F.C.A. Investment is een uiterst professionele firma om mee samen te werken. Afspraken, timing en andere zaken worden steeds nageleefd. Zaakvoerder Fons Ceustermans combineert op een hoog niveau professionalisme, directheid en resultaatgerichtheid met de nodige sociale vlotheid, empathie en betrokkenheid. Hij is iemand die zowel analyseert als synthetiseert en vervolgens ook zelf oplossingen aandraagt. Een vertrouwenspersoon waar men ten allen tijden op kan rekenen.

Ivo Schepers
Jeans Station

Bij mijn eerste contact met F.C.A. Investment was ik enorm verrast door de vriendelijke en professionele aanpak. Tijdens het bekijken van de gronden ter plaatse, kreeg ik stuk voor stuk toplocaties te zien. Mijn dossier wordt steeds persoonlijk aangepakt, wat véél vertrouwen schenkt. Afgesproken rendementen worden steeds behaald. Een aanrader voor elke portefeuille.

Philip van Daele
Num Num

Voor een risicoloze, winstgevende belegging moet je bij Fons en FCA zijn! Transparant, eenvoudig en goed!

Gella Vandecaveye
PR & Sport

Een investering in gronden via FCA is de ideale diversificatie van onze beleggingsportefeuille. D.m.v. hun persoonlijke aanpak hebben ze iets kunnen aanbieden wat perfect aansloot bij onze wensen. Het volledige traject van eerste contact, offerte, rondrit t.e.m. finaliseren van de aankoop verliep vlekkeloos.

Apr 2021 - Fam. Vervoort
Particulier

Ik ken de firma FCA nu enkele jaren. Er zijn enkele argumenten om voor uw beleggingen met hen samen te werken. Ik vind vertrouwen het belangrijkste. Bovendien zorgen zij voor een persoonlijke aanpak en heb je een belegging zonder zorgen. Het rendement ligt dan ook nog hoog. Ik kan samenwerking met FCA zeker aanbevelen.

Erik Gebreurs
Finance Renewi

Sinds enkele jaren beleggen wij een gedeelte van ons vermogen in het FCA en Fimmor verhaal. Begeleiding is top en alle afspraken worden correct nageleefd! Tot onze verwondering, doorverkoop en winstname ging veel sneller dan verwacht, dit aan afgesproken prijs!

Dirk Vervoort
Zelfstandige

Wilt u meer info?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Strong Testimonials formulier indiening spinner.

Verplicht

Wat is uw volledige naam?
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw bedrijfsnaam?
Wat is uw woonplaats?
beoordeling velden
Hoeveel sterren geeft u ons?
Hoe denk je over ons?

Infobrochure

Download alvast onze infobrochure voor meer info