Investeer in ons project in Boeur!

Nieuwe verkaveling van 5 bouwgronden te Boeur:Bœur is een dorp in de Belgische provincie Luxemburg. Het ligt in Tavigny, een deelgemeente van Houffalize.
Bœur ligt twee kilometer ten zuiden van het centrum van Tavigny.
Deze verkaveling is gelegen op enkele kilometers van de Luxemburgse grens.
Creatie van 5 kavels tussen 10 en 12 are.
Voorzien van alle nutsvoorzieningen alsook bouwvoorschriften zijn aanwezig.
Veel nieuwbouwwoningen in de buurt, ideaal als belegging op middellange termijn. Geen bouwverplichting.
Zeer rustig gelegen, vlakbij de skipistes, vlot te bereiken via E25.
Ligt in de driehoek Bastogne – Houffalize – Barvaux.

Investeer in ons project in Tenneville!

Tenneville, een schitterende nieuwe verkaveling bestaande uit 7 kavels. Deze kavels gaan van 7,78 are tot 13,64 are. Tenneville ligt in de prachtige driehoek Marche, Rochefort en Tenneville. Deze driehoek staat voor een exponentiële groei in name werkgelegenheid. De toekomstvisie voor deze regio’s is een natie van 30.000 arbeidsplaatsen in 5 jaar.
De nood/vraag naar bouwgronden zal stijgen, wat natuurlijk zijn effect zal hebben op de prijzen. Deze prachtige verkaveling is gelegen op 3 km van de N4, één van de grootte verbindingsassen in Wallonië. De kavels hebben een zicht van 10 km en zijn gelegen in een doodlopende straat, dus staat garant voor veel rust. In de omgeving is enkel villabouw. De oplevering is voorzien in 2017.


Investeer in ons project in Houmont!

Houmont is een dorp in de Belgische provincie Luxemburg, en ligt in de deelgemeente Sainte-Ode, Bastogne.
Momenteel ontwikkelen wij hier 8 gronden met een oppervlakte tussen 10 are 35 en 14 are 64, een straatbreedte van 30 meter en gericht naar het oosten. Deze hoog gelegen gronden met een weids uitzicht op natuur- en landbouwgebied zullen dan ook ongetwijfeld zorgen voor een mooi rendement. Ze liggen op 6 km van de E25, waardoor ze goed bereikbaar zijn, en op enkele minuten bent u dan ook in Bastogne. De oplevering van deze gronden is voorzien in september 2016.


Investeer in ons project in La Roche!

In La Roche (Mierchamps) hebben we een mooi project van 21 bouwgronden, elk met een oppervlakte van 11 tot 18 are. Hiervan zijn er nog 8 beschikbaar!
De villagronden hebben een perfecte ligging, nabij de verbindingsweg tussen La Roche en Saint-Hubert. Ze hebben een prachtig zicht aan voor- en achterzijde van meer dan 10 km. Het zijn de laatste beschikbare gronden in deze streek en enkel bestemd voor villabouw. Hierdoor kan u uitgaan van een zeer interessante belegging!


Investeer in ons project in Houffalize!

In Houffalize zijn we erin geslaagd een prachtig project te realiseren.  FCA Investment heeft hier nog 3 unieke bouwgronden ter beschikking met een oppervlakte van 19 are.  Deze zijn gelegen op 2 km van de E25, maar toch omgeven door rust.. De ideale combinatie.  In de omstreek zien we ook enkel maar villabouw de kop opsteken. Natuurlijk zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig en is er geen bouwverplichting voor deze kavels.