Duurzaam investeren: waarom villagronden in de Ardennen een groene keuze zijn


F.C.A. Villagronden Ardennen is dé specialist als het gaat om duurzaam investeren in de natuurrijke en veelzijdige Belgische Ardennen. Met onze deskundige dienstverlening zorgen we ervoor dat het investeren in deze regio veilig, zorgeloos en bovendien rendabel is.

Duurzaam Investeren: De Ardennen in de Spotlight

De kloof tussen Vlaanderen en Wallonië wordt kleiner. Wallonië heeft recent een flinke boost gekregen, met name door een toename in toerisme en werkgelegenheid. Neem bijvoorbeeld het opkomende "Nieuwe Durbuy". KMO-bedrijven tonen interesse om zich in deze regio te vestigen. Maar niet alleen vanuit binnenlandse hoek is de interesse gewekt. Luxemburgers vestigen zich bovendien graag in Wallonië door de hoge bouwprijzen in eigen land. Kortom, de aantrekkingskracht is grensoverschrijdend.

Centraal gelegen in Europa, bieden de Ardennen een rustige woonomgeving en interessante mogelijkheden voor bedrijfsvestiging. Met steden als Namen, Luik, en Durbuy die klaarstaan voor verdere expansie, is dit gebied in volle groei. Zeker met de nabijheid van het Groothertogdom Luxemburg en de goede bereikbaarheid van Brussel, is de keuze voor duurzaam investeren in de Ardennen een groene keuze!

Service van F.C.A. Villagronden Ardennen

Bij F.C.A. Villagronden Ardennen bieden we een breed scala van bouwgronden in de Ardennen tegen concurrerende tarieven. Onze unieke formule garandeert de beste marktprijs. Wij zorgen voor:

  • Het veiligstellen van uw vermogen, met vastgoed waardevermeerdering als feit.
  • Aantrekkelijk rendement en duurzaamheid op termijn.
  • Administratieve ondersteuning bij vastgoedinvesteringen.
  • Aanbod van percelen met bouwvergunning en zonder bouwverplichting.

Kies voor F.C.A. Villagronden Ardennen

Met meer dan 30 jaar ervaring, is F.C.A. Villagronden Ardennen een betrouwbare partner in vermogensbeheer. Wij bieden transparante en eerlijke informatie en nemen de tijd om u persoonlijk te begeleiden bij uw investeringsbeslissingen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar.

F.C.A. Investment: zonder zorgen, slim investeren!

Contactgegevens

  • Adres: Luikersteenweg 380, 3920 Lommel
  • Telefoonnummer: +32(0)496 14 89 21
  • E-mailadres: info@fcavillagronden.com

Meest recente posts

nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Wat onze klanten zeggen

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen.
​​​​​​​Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons