Investeren in veilige en slimme vastgoedkeuzes met F.C.A. Investment

Investeren in de ardennen

Villagronden
​​​​​​​in de ardennen​​​​​​​

Al meer dan 20 jaar onze expertise

Investeren in vastgoed is een veilige en slimme keuze, dat staat als een paal boven water. Maar de opties zijn talrijk. Hoe maakt u de beste keuze?

Bij F.C.A. Investment helpen we u hier graag en met kennis van zaken bij. Al meer dan twintig jaar zijn we gespecialiseerd in één rendabel beleggingsproduct: villagronden in de Ardennen. Dankzij onze complete aanpak en ons uitgebreide netwerk zijn we vandaag marktleider in dit segment en bieden we u een solide, crisisbestendige én zorgeloze beleggingsoplossing aan.

Volledig veilig

Vastgoed is de meeste veilige investering of belegging die er bestaat. Dat geldt zelfs nog meer in de Ardennen en Wallonië.

Zeker rendement 

De prijzen van onze bouwgronden zijn 15% lager dan de marktprijs. Na enkele jaren bent u zeker van rendement.

Zonder zorgen

Hebt u geen tijd of zin in de administratieve rompslomp van uw aankoop? Wij nemen die graag van u over.

Aankoopprijs villagrond
​​​​​​​ligt 15% lager dan marktprijs

In al die jaren dat we actief zijn in de Ardennen was er één constante: investeren in exclusieve villagronden blijft er bijzonder interessant, of u nu op korte, lange of middellange termijn wenst te investeren.

Dankzij onze unieke aanpak, waarbij we bouwgronden aankopen en bouwklaar maken (nutsvoorzieningen, wegenis- en afwateringswerken), kunt u bij ons een villagrond aankopen zonder bouwverplichting aan een prijs die maar liefst 15% lager ligt dan de marktprijs. Daarmee maken we absoluut het verschil op de markt.
​​​​​​​
U krijgt van bij de start een ijzersterke basis voor een succesvolle belegging.

40

Years of experience

Enkele troeven van onze villagronden in de Ardennen

Er worden in Wallonië ook de komende jaren nog heel wat kmo-zones ontwikkeld. Deze trekken heel wat ondernemers aan, die graag in de buurt wonen en vaak op zoek zijn naar een exclusieve bouwgrond.

De groei van toerisme en belangstelling van buitenaf: ook Vlamingen hebben dikwijls interesse in exclusieve bouwgronden in de Ardennen, net zoals Luxemburgers, die aangetrokken worden door de lagere vastgoedprijzen.

We onderhouden uw grond gratis gedurende heel het traject. Zo ontstaat er bijvoorbeeld geen distelgroei en is deze alrijd representatief voor herverkoop.

​​​​​​​
Uiteraard kiest u zelf wanneer u uw investeringsgrond opnieuw verkoopt. Ondertussen hoeft u zich geen zorgen te maken: wij zorgen ervoor dat de grond piekfijn (en kosteloos) onderhouden blijft.
​​​​​​​

Bent u op zoek naar een interessante belegging om uw risico te spreiden? Neem dan zeker een kijkje in onze portefeuille van exclusieve villagronden.

nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Wat onze klanten zeggen

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen.
​​​​​​​Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons