Fimmor

Fimmor

Snel aan- en herverkopen van villagrond in de Ardennen

Wilt u graag snel en met voorsprong investeren?

Net zoals in Vlaanderen gelden er bouwvoorschriften in Wallonië. Zo bent u in Wallonië bijvoorbeeld verplicht om een verkavelingsprocedure op te starten, zodra u drie aanpalende bouwgronden wenst te bebouwen. Daar kan heel wat tijd over gaan. Bovendien bent u ook verplicht om bij de latere bebouwing aan de verkavelingsvoorschriften te voldoen.
​​​​​​​Dit kan sneller en rendabeler wanneer we opteren voor een combinatie van een verkavelings- en een splitsingsprocedure. Onze afdeling Fimmor maakt zo een snelle investering en herverkoop voor u mogelijk.

We staven dit even met een voorbeeld

Een perceel met een breedte van 200 meter kunnen we verdelen in een stuk van 160 meter (verkaveling verplicht) en een stuk van 40 meter (perceel dat Fimmor kan splitsen). Een erg interessante formule, want voor dit laatste stuk is er geen verkavelingsvergunning nodig. Het kleinere perceel kan immers eenvoudig via een zogeheten splitsingsprocedure in twee kavels verdeeld worden. Deze aanpak heeft niets dan voordelen. In dit geval bent u namelijk niet gebonden aan verkavelingsvoorschriften, geniet een eventuele koper van meer architecturale vrijheid,en kan er gegarandeerd een open bebouwing op komen te staan. Een absolute meerwaarde voor de latere koper én een efficiënte manier om snel te investeren en herverkopen. Met voorsprong!

Onze investeringstak Fimmor is gespecialiseerd in dergelijke constructies en garandeert deze splitsing, terwijl F.C.A. Invest de verkavelingsprocedure van het andere perceel voor zijn rekening neemt. De koper staat enkel in voor de splitsingskosten. Een ideale oplossing voor wie op zoek is naar snel rendement.
​​​​​​​
Heeft u interesse in deze veilige en rendabele investeringsmethode? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Onze portefeuille van exclusieve villagronden

nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Wat onze klanten zeggen

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen.
​​​​​​​Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons