F.C.A. Vermogensbeheer en investeringen in bouw- en villagronden

Over ons

Profiteer van meer dan 30 jaar ervaring in  vermogensbeheer

Inzake investeringen in bouw- en villagronden in de Ardennen heeft Fons Ceustermans zijn bedrijf uitgebouwd tot een betrouwbare marktleider in Vlaanderen. Hij kan terugvallen op een schat aan ervaring.

“Ik werkte 24 jaar bij KBC, waar ik me bezighield met alle aspecten van vermogensbeheer. In 1999 nam ik de stap om F.C.A. Villagronden Ardennen op te starten. Wij zijn dus geen bedrijf dat zo maar even meelift op een trend.”
​​​​​​​
“Mijn doel was duidelijk. Via de banken en adviseurs kunt u kiezen uit verschillende beleggingsmogelijkheden. Door onze specialisatie kunnen we alle tijd en energie steken in het voorselecteren van de aantrekkelijkste pareltjes in de Ardennen. Risico’s worden zo tot een minimum beperkt, rendement gegarandeerd. Bovendien kunnen we veel persoonlijke aandacht schenken aan onze relaties. Dankzij deze aanpak groeiden we uit tot marktleider in Vlaanderen.”

Kiezen voor vertrouwen

Kiezen voor 'F.C.A. Investment | Villa Gronden Ardennen' is kiezen voor vertrouwen. Bij ons vindt u geen addertjes onder het gras.

De voorbije 20 jaar hebben we meer dan 1000 verschillende bouwkavels verkocht. Alles is openpaar en transparant. Van iedere verkoop maken we een uitgebreid dossier op met alle bijzonderheden.
Wie interesse heeft om via ons te investeren in villagronden, krijgt een uitgebreide rondleiding langs interessante bouw- en villagronden in  Ardennen. Kortom: wij hebben geen geheimen. Bovendien zijn er de getuigenissen van onze klanten.
​​​​​​​
Wilt u meer weten over onze aantrekkelijke mogelijkheden? Of hebt u nog specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Wat onze klanten zeggen

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen.
​​​​​​​Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons