De voordelen van investeren in de Ardennen met IPT/VAPZ


DE VOORDELEN VAN FINANCIERING VIA IPT OF VAPZ VOOR UW VASTGOEDINVESTERINGEN BIJ F.C.A. VILLAGRONDEN ARDENNEN

Investeren in vastgoed, en in het bijzonder in bouwgronden, is een beproefde strategie om een robuust en veerkrachtig beleggingsportefeuille op te bouwen. Bij F.C.A. Villagronden Ardennen zetten we ons in om de investeerders uitstekende opportuniteiten te bieden in de opwindende vastgoedmarkt van de Ardennen. Maar wist u dat u uw investeringen in vastgoed nog aantrekkelijker kunt maken door ze gedeeltelijk te financieren via een Individuele Pensioentoezegging (IPT) of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ)?

VOORDELEN VAN FINANCIERING VIA IPT OF VAPZ

Het gebruik van financiering via IPT of VAPZ biedt verschillende voordelen:

FISCALE EFFICIËNTIE

Het grootste voordeel van IPT en VAPZ is hun fiscale efficiëntie. De premies die in deze systemen worden gestort, zijn fiscaal aftrekbaar als beroepskosten. Dit betekent dat u effectief met voorbelasting geld investeert, wat de netto kosten van uw investering aanzienlijk kan verlagen.

FLEXIBELE PENSIOENPLANNING

Met IPT en VAPZ kunt u uw pensioenkapitaal gebruiken om uw vastgoedprojecten al voor uw pensioen te financieren. Dit opent interessante mogelijkheden voor pensioenplanning en vermogensopbouw.

LAGE KOSTEN

Premiums voor IPT en VAPZ zijn doorgaans lager dan persoonlijke leningen, waardoor ze een kosteneffectieve manier zijn om in vastgoed te investeren.

FINANCIER UW F.C.A. VILLAGRONDEN ARDENNEN INVESTERING MET IPT OF VAPZ

Bij F.C.A., moedigen we onze investeerders aan om alle beschikbare tools te gebruiken om het rendement van hun investeringen te maximaliseren. De financiering van uw investering via IPT of VAPZ kan een effectieve manier zijn om uw inkomstenbelastingen te verlagen en uw nettowinst op uw vastgoedinvestering te verhogen.

Onze ervaren team van adviseurs staat klaar om u door het proces te begeleiden en te helpen bij het maken van een op maat gemaakte investeringsstrategie die uw financiële doelen weerspiegelt.

Investeren in vastgoed bij F.C.A. Villagronden Ardennen is al een slimme keuze - en met de financiering via IPT of VAPZ kunt u deze nog aantrekkelijker maken. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe deze financieringsopties voor u kunnen werken.

 

Neem Contact Op: Hoe Kunnen Wij U Helpen?

Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp en ondersteuning.

Meest recente posts

nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

Wat onze klanten zeggen

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen.
​​​​​​​Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons