BUISSON | 2 loten

Buisson, een dorpje in Ortho, een deelgemeente van La Roche-en-Ardenne. La Roche is één van de meest toeristische streken van de Ardennen. Het kasteel van La Roche-en-Ardenne ligt er boven de stad in de bocht van de Ourthe. Bijkomend is er een sterke groei in KMO-ontwikkeling.

Ontdek in elk seizoen het hart van de Belgische Ardennen ! De diepe valleien, de uitgestrekte landbouwplateaus, de dichte bossen en de 1.300 km bewegwijzerde paden maken van onze streek een waar paradijs voor wandelaars en liefhebbers van buitensporten (kajakken, hengelen, langlaufen, mountainbiken, …).

Op 4 km van het centrum hebben wij een verkaveling gelegen in een oase van rust. We beschikken hier over een verkaveling van 14 gronden. Acht zijn er reeds doorverkocht aan de plaatselijke bevolking!

Het zicht is adembenemend! Er heerst absolute rust en de herderlijke omgeving is uiterst charmant.

De oude schilderachtige gebouwen op de heuveltoppen vallen op in het landschap. De klassieke witgepleisterde parochiekerk, gewijd aan St.Pieter, ligt verscholen in een klein dal, waar ook enkele langgevelboederijen staan.

Adres: Rue de Thimont, 6983 Buisson

Specificaties Status
Bouwklaar Ja
Bouwverplichting Neen
Nutsvoorzieningen Aanwezig
Loten Oppervlakte Bebouwing Status
Lot 8 6 are 46 ca OB Te koop
Lot 10 8 are 79 ca OB Te koop

Bekijk meer van onze interessante exclusieve villagronden