investeren in de Ardennen, FCA Investment, Durbuy

F.C.A. Investment: zorgeloos & slim investeren

Investeren in vastgoed is een veilige en slimme keuze, dat staat als een paal boven water. Maar, de opties zijn talrijk, hoe maakt u de beste keuze?

Bij F.C.A. Investment helpen we u hier graag en met kennis van zaken bij. Al meer dan twintig jaar zijn we gespecialiseerd in één beleggingsproduct: villagronden in de Ardennen. Dankzij onze complete aanpak en ons uitgebreide netwerk, zijn we vandaag marktleider in dit segment en kunnen we u een solide, crisisbestendige én dus zorgeloze beleggingsoplossing bieden.

Investeren in de Ardennen
In al die jaren dat we actief zijn in de Ardennen is er één constante gebleken: investeren in exclusieve villagronden blijft er bijzonder interessant, of u nu op korte, lange of middellange termijn wenst te investeren.

Dankzij onze unieke aanpak, waarbij we de bouwgrond aankopen en bouwklaar maken (nutsvoorzieningen, wegenis- en afwateringswerken), kunt u bij ons een villagrond aankopen zonder bouwverplichting aan een prijs die maar liefst 15% lager ligt dan de marktprijs. Daarmee maken we absoluut het verschil op de markt.

Dit vormt een ijzersterke basis voor een succesvolle belegging. En hebt u geen tijd of zin in de administratieve rompslomp die bij een aankoop komt kijken? Dan nemen we die met de glimlach van u over.

Enkele troeven van onze villagronden in de Ardense regio:
– Er worden ook de komende jaren nog heel wat kmo-zones ontwikkeld. Deze trekken uiteraard ook heel wat ondernemers aan, die graag in de buurt wonen en vaak op zoek zijn naar een exclusieve bouwgrond.
– De groei van toerisme en belangstelling van buitenaf: ook Vlamingen zijn vaak op zoek naar een exclusieve bouwgrond in de Ardennen, net zoals Luxemburgers, die aangetrokken worden door de lagere vastgoedprijzen.

We onderhouden uw grond gratis gedurende heel het traject. Zo ontstaat er bv geen distelgroei en is deze steeds representatief voor herverkoop.

Uiteraard kiest u zelf wanneer u uw investeringsgrond opnieuw verkoopt. Ondertussen hoeft u zich geen zorgen te maken: wij zorgen ervoor dat de grond piekfijn (en kosteloos) onderhouden blijft.

Bent u op zoek naar een interessante belegging om uw risico te spreiden? Neem dan zeker een kijkje in onze portefeuille van exclusieve villagronden.

Wilt u meer info?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze portefeuille van exclusieve villagronden

Infobrochure

Download alvast onze infobrochure voor meer info

Go to Top