TENNEVILLE | …

Tenneville ligt in de prachtige driehoek Marche, Rochefort en Tenneville. Tenneville is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Luxemburg. De gemeente telt ruim 2500 inwoners. Door de gemeente stroomt de Ourthe. Tenneville is een kleine gemeente in the provincie Luxemburg waar heel wat langlaufpistes gelegen zijn. Het ligt centraal in de Belgische Ardennen en een vakantiehuisje in Tenneville is dus de perfecte vertrekplaats om de prachtige groene Ardennen grondig te leren kennen. Het natuurpark ‘les Deux Ourthes’ ligt gedeeltelijk op het grondgebied. Tenneville ligt op slechts een half uurtje van Houffalize, de mountainbike-hoofdstad van het land, en van La Roche-en-Ardenne, één van de gezelligste stadjes in de regio.

Deze driehoek staat voor een exponentiële groei in name werkgelegenheid.  De toekomstvisie voor deze regio is een creatie van 30.000 arbeidsplaatsen in 5 jaar. De nood/vraag naar bouwgronden zal stijgen, wat natuurlijk zijn effect zal hebben op de prijzen.

Deze prachtige verkaveling is gelegen op 3KM van de N4, één van de grootste verbindingsassen in Wallonië. De kavels hebben een zicht van 10 km en zijn gelegen in een doodlopende straat, dus staat garant voor veel rust. In de omgeving is enkel villabouw.

AANKOOP VERKOOP
Notaris
Registratie
Marharo Invest
TOTAAL AANKOOP TOTAAL VERKOOP

Bekijk meer van onze interessante exclusieve villagronden